DDos/WAF/WAAP

Bescherm jouw organisatie tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen met de F5 ditributed cloud-oplossing (F5 XC cloud oplossing). Onze state-of-the-art technologie biedt uitgebreide beveiliging tegen DDOS, WAF en WAAP-aanvallen. Met onze XC cloud-oplossing ben je verzekerd van een betrouwbare en schaalbare beveiligingsinfrastructuur die voortdurend wordt bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste beveiligingsnormen.

 

Onze F5 XC cloud-oplossing maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën, waaronder geautomatiseerde WAF-beveiliging en real-time DDOS-bescherming. Hierdoor kunnen we snel en effectief reageren op bedreigingen en jouw bedrijf beschermen tegen potentiële aanvallen. Bovendien bieden we 24/7 monitoring en ondersteuning, zodat jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

 

 

Met onze F5 XC cloud-oplossing kun je erop vertrouwen dat jouw bedrijf altijd is beschermd tegen de nieuwste beveiligingsbedreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen voor DDOS, WAF en WAAP-beveiliging.

 

 

Met het F5 ‘Distributed Cloud-platform’ kan je Web App en API-Protection (WAAP) implementeren die WAF, API-beveiliging, Bot Defense en DDoS Mitigation integreren in een gebruiksvriendelijk SaaS-platform. Het biedt flexibiliteit en bescherming waar en wanneer nodig.

 

Zie de uitleg van F5 XC Cloud oplossing

 

Security by Design kan je helpen met het opzetten van een goede basis op dit platform of de volledige implementatie en beheer verzorgen.