Extreme Networks

Extreme Networks is de ideale keuze voor onze klanten die streven naar een hoogwaardige netwerkoplossing die betrouwbaarheid, prestaties en innovatie combineert. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van geavanceerde netwerktechnologieën, biedt Extreme Networks een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van organisaties in verschillende sectoren.

 

Waarom kiezen voor Extreme Networks?

 

Betrouwbaarheid: Extreme Networks staat bekend om zijn betrouwbare netwerkoplossingen die bedrijven in staat stellen om continuïteit te garanderen en downtime tot een minimum te beperken. Met robuuste hardware en geavanceerde softwarefuncties biedt Extreme Networks een netwerkinfrastructuur die kan voldoen aan de meest veeleisende vereisten van bedrijfs-kritische toepassingen.

 

Prestaties: Met Extreme Networks kunnen klanten rekenen op uitstekende performance, of het nu gaat om hoge doorvoer, lage latentie of naadloze connectiviteit. Dankzij geavanceerde technologieën zoals artificial intelligence (AI) en machine learning kan Extreme Networks het netwerkverkeer optimaliseren, problemen proactief opsporen en de algehele uitvoering van het netwerk verbeteren.

 

Innovatie: Extreme Networks blijft voortdurend innoveren om te voldoen aan de evoluerende vraag van de moderne bedrijfsomgeving. Door te investeren in nieuwe technologieën zoals software-defined networking (SDN), intent-based networking(IBN) en Cloud-native netwerkoplossingen, stelt Extreme Networks haar klanten in staat om te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in netwerktechnologie.

 

Flexibiliteit: Of het nu gaat om een kleine onderneming of een multinational, Extreme Networks biedt flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Met schaalbare netwerkarchitecturen en diverse implementatiemogelijkheden kunnen klanten een netwerk bouwen dat past bij hun huidige en toekomstige eisen. Volledig beheerd vanuit CloudIQ (Cloud console of on-prem).

 

Klantenservice: Extreme Networks staat bekend om haar uitstekende klantenservice en toegewijde supportteams. Of het nu gaat om technische ondersteuning, training of advies bij het ontwerpen van een netwerkoplossing, klanten kunnen rekenen op de expertise en de betrokkenheid van Extreme Networks om hen te helpen succes te behalen.

 

Kortom, klanten zouden moeten kiezen voor Extreme Networks vanwege haar betrouwbare, prestatiegerichte en innovatieve netwerkoplossingen, flexibiliteit en uitstekende klantenservice. Met Extreme Networks kunnen klanten vertrouwen op een partner die hen helpt om hun netwerkinfrastructuur te transformeren en te optimaliseren voor succes in het digitale tijdperk.

 

Als partner van Extreme Networks bieden wij het gehele portfolio aan en zijn net name gespecialiseerd in: (klik op de logo's voor meer informatie)