Teridion

Een goed SD-WAN netwerk heeft een goede underlay nodig. In Nederland is dat niet echt een probleem. Internet verbindingen van alle leveranciers zijn goed van kwaliteit en leveren veel bandbreedte voor een goede prijs.

In het buitenland is dat echter een ander verhaal. Een bedrijf met internationale vestigingen zit er dan vaak ook niet op te wachten om in het buitenland verbindingen uit te gaan zoeken. Security by Design IT kan hierin ontzorgen door gebruik te maken van een internationaal partner netwerk kunnen we in nagenoeg de gehele wereld verbindingen aanvragen.

Voor iedereen die het ooit heeft geprobeerd, die weet hoe lastig het is om een goede transparante verbinding naar China te krijgen. Het implementeren van een kosteneffectief, krachtig WAN op het vasteland van China is een uitdaging, vooral wanneer u SaaS-communicatietoepassingen moet verbinden met uw wereldwijde locaties. Security by Design IT kan hierin ondersteunen. We doen dit samen met onze partner Teridion.


Security by Design IT minimaliseert de complexiteit en levert een krachtige connectiviteitsservice die toegang biedt tot het vasteland van China terwijl er gebruik wordt gemaakt van internetbreedbandverbindingen. Bedrijven hoeven niet langer complexe carrier-circuits of MPLS-netwerken te implementeren om hoogwaardige connectiviteit van of naar hun locaties in China te krijgen.

 

Proof of Concept

Mocht u interesse hebben in een betaalbare verbinding met China, dan kunnen we u kosteloos een Proof of Concept aanbieden zodat u zelf kunt ervaren of de geboden verbinding voldoet aan uw verwachting.

 

Heeft u interesse in een Proof of Concept, neem dat contact met ons op.