Wiflex

Wiflex, het ideale registratieplatform voor bezoekers en BYO devices voor WiFi-netwerken. 

BYOD
Werknemers kunnen eenvoudig en veilig hun apparaten aanmelden op het netwerk. Ze hoeven slechts één keer in te loggen met hun Azure AD/Office365/Gsuite-referenties en ontvangen een veilig en uniek WiFi-wachtwoord. Dit WiFi-wachtwoord wordt automatisch gekoppeld aan de juiste beveiligingsgroep (VLAN's, QoS, ...). Wanneer bezoek(st)er de organisatie verlaat, wordt de WiFi-code automatisch uitgeschakeld.

One click
Met één druk op de tablet genereer je een uniek en veilig WiFi-wachtwoord voor je bezoekers. Bezoekers kunnen zichzelf eenvoudig aanmelden door een QR-code te scannen. Geen onveilige openbare WiFi-netwerken meer! Het enige wat je nodig hebt is een iPad en een kiosk/iPad-houder.

Bezoekers registratie
Het enige wat je nodig hebt is een iPad en een kiosk/iPad-houder.
Next level bezoekersregistratie verbonden met jouw WiFi. Bezoekers checken in op een tablet en ontvangen automatisch een bezoekersbadge en een veilig WiFi-wachtwoord. De persoon met de bezoeker een afspraak heeft, ontvangt een bericht dat zijn/haar bezoeker bij de receptie is. Zo heb je altijd een overzicht van de bezoekers in jouw bedrijf.