Versa Networks SD-WAN

Welkom bij Versa Networks SD-WAN

Stel je een wereld voor waarin je netwerk zich aanpast aan jouw behoeften. Geen zorgen meer over inflexibele, verouderde systemen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Met SD-WAN van Versa Networks en Security by Design IT wordt deze wereld werkelijkheid.

 

Wat is SD-WAN?

SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) biedt IT-professionals zoals jij de mogelijkheid om volledige controle over je netwerk te herwinnen of gedeeltelijk uit handen te geven via co-managed oplossingen. Optimaliseer je netwerkprestaties, verlaag de kosten en verhoog de flexibiliteit en beveiliging - allemaal met één geïntegreerde oplossing.

 

Waarom kiezen voor Versa Networks?
Versa versnelt je Digitale Transformatie met een unieke end-to-end oplossing die moderne netwerken vereenvoudigt en beveiligt. Het is de missie van Versa Networks om de beveiligings- en netwerkuitdagingen aan te pakken waarmee ondernemingen en dienstverleners worden geconfronteerd. Of het nu gaat om filialen, thuiskantoren of mobiele gebruikers, Versa Networks SD-WAN en SASE, gebaseerd op VOS™, levert flexibele en veilige netwerken zowel via de Cloud als op locatie.

 

De voordelen op een rij:

Waarom zijn wij hier?

In 2012 zagen we dat vooruitstrevende ondernemingen en dienstverleners zich zorgen begonnen te maken over hun voortdurende afhankelijkheid van verouderde netwerkhardware en complexe, statische WAN-architecturen. Deze systemen verhinderden hen hun bedrijfsvoering te digitaliseren en de Cloud te omarmen. Daarom besloot Versa Networks beveiliging, netwerken en analyses samen te brengen in een enkel software-operatiesysteem (VOS). Dit vermindert latency, verhoogt prestaties, verbetert beveiliging, vermindert complexiteit en verhoogt de zichtbaarheid in het gehele netwerk.


Security by Design IT
Security by Design IT, biedt SD-WAN en SASE (Secure Access Service Edge) oplossingen die netwerken en security transformeren. Of je nu kiest voor implementaties op locatie of in de Cloud, onze oplossingen bieden ongekende zakelijke voordelen door flexibiliteit, kostenbesparingen en wendbaarheid.
 

Voor verschillende behoeften:

Meer weten?
Neem via onderstaand formulier contact op voor een informatief gesprek over hoe SD-WAN en SASE jouw bedrijf kunnen versterken.
Wij helpen je graag om je netwerkbeheer eenvoudiger, veiliger en efficiënter te maken.

 

Contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Naam


E-mail


Bericht